Ceasuri Citizen

Daca ati ajuns la magazinul nostru online, este ca doriti sa cumparati un ceas Citizen, astfel incat sa il puteti combina cu costumul dvs. si astfel sa aveti mult mai mult stil.

Va voi oferi toate informatiile, astfel incat sa puteti alege cel mai bun ceas Citizen. Pe site-ul nostru puteti vedea cel mai mare catalog de ceasuri Citizen.

Sunt sigur ca veti gasi ceasul Citizen de vis, la cel mai bun pret.

De ce sa cumpar Ceasuri Citizen ?

 Marca Citizen  au tot tipuri de ceasuri, elegante, automatice, ieftine, scumpe, quartz, de culoare alb, albastru, negru, aurii, argintiu etc, dar linia caracteristica pentru aceasta marca sunt ceasurile pentru sportivi.

De asemanea brandul are un enorm catalog cu ceasuri  analog barbatesti si pentru dama care au cronometru, cronograf, calendar si alarma. Toate ceasurile de la Citizen au un pret foarte mic  pentru ceea ce ofera, toate linile sunt foarte rezistent la impact si de asemanea sunt  submersibile pasta 30 de metri.

Modeluri de ceasuri Citizen

Marca Citizen in categoria de ceasuri automatice au foarte multe modele , pentru femei sau barbati, acestea ceasuri nu au nevoie de baterii nici sa setati ora, cu miscarea mainii ceasul se incarca.

In categoria de ceasuri Citizen  cu tehnologie  ECO DRIVE gasim ceasuri care nici o data se vor opri Citizen a creat o tehnologie care iti asigura ca ceasul nu se va opri niciodata. Sunt ceasuri  care folosesc lumina care ajunge la ecran ca sursa de energie.  Nu trebuie neaparat sa fie lumina soarelui, poate fi orice fel de lumina.

Ultima tehnologie de la marca Citizen sunt ceasuri Citizen eco drive radio controlled.

Ceasuri Citizen barbati ieftine

In prezent, ceasurile sunt accesoriile pe care le purtam cel mai mult, atat barbati, cat si femei dar pentru un barbat un ceas poate spune multe lucruri despre el, personalitate, ceea ce ii place, etc.

Citizen ofera o mare cantitate de modele de ceasuri pentru barbati astfel incat sa puteti adapta ceasul la hainele dvs. pentru orice ocazie

Citizen ofera foarte bune preturi la ceasurile clasice  si cele sportive

 Ceasuri Citizen dama

Noi stim ca multe din ceasurile Citizen care le avem in catalogu nostru sunt unisex. Dar brandul de ceasuri Citizen a creat o linie de ceasuri numai pentru femei / dama denominata "Colection lady"

In cadrul acestei colectii gasim ceasuri pentru petreceri,  ceasuri clasice la foarte bun pret si ieftine

Ceasuri Citizen Eco Drive

Ceasurile Citizen Eco drive folosesc lumina ca energie si sunt facute pentru a absorbi lumina naturala si artificiala pentru a reincarca bateria de aceea nu va trebui niciodata sa schimbati bateria. Da egal daca lumina este intensa sau nu pentru ceas va fi suficient

Sunt ceasuri ecologice,  folosesc resurse naturale cum ar fi soarele pentru a obtine energie si astfel nu va trebui niciodata sa schimbati bateria, prin urmare nu contamineaza

Ceas Citizen automatic

Toata lumea cunoaste ceasurile Citizen Eco, dar aproape nimeni nu cunoaste ceasurile Citizen automatice, dar este normal, aceste ceasuri au mult mai putine modele 

Ceasurile Citzen automatice  au o calitate foarte foarte buna. Aceste ceasuri sunt un  cadou foarte bun pentru un fan de ceasuri.

Unde pot cumpara ceasuri Citizen?

Dupa cum puteti vedea, suntem afiliati cu Amazon. Pe site-ul nostru avem cel mai mare catalog de ceasuri Citizen din Romania, nu trebuie sa mergeți la pagini precum olx, emag, elefant, aici gasiti cele mai bune preturi de pe piata.

TOP 4 cele mai bune ceasuri Citizen

Numarul 4 Citizen Watches Mens BN0195-54E Eco-Drive

Acest ceas are tehnologia Eco-Drive este analog si are o miscare quartz, Acest ceas este ideal pentru scufundari, ceasul poate fi submersibil pana la 300 de metri. Este fabricat din otel inoxidabil cu DLC (acoperire de tip diamant), ceea ce il face mai rezistent la lovituri si zgarieturi.

Numarul 3 Citizen Watches Men's BN0151-09L

Acest ceas are tehnologia Drive Eco. Are un sistem quartz si un afisaj analogic, cureaua si carcasa sunt fabricate din otel inoxidabil. Din pacate, acest ceas nu este rezistent la apa, deci nu il puteti folosi pe plaja sau in piscina. Acest ceas este ideal pentru persoanele care cauta un model ieftin de o calitate foarte buna si un design foarte frumos.

Numarul 2 Citizen Skyhawk JY8051-08E

Acest ceas este un model de quartz , are o tehnologie Eco Drive si are un afisaj analogic si digital. Ceasul are un calendar solar si este rezistent la apa, pentru a fi exact pana la 200 de metri. Prin urmare, este ideal pentru scafandri profesionistiNumarul 1 Citizen Watches Mens AW1157-08H Eco-Drive

Carcasa si cureaua acestui ceas este fabricata din otel inoxidabil, este analogica si cantareste doar 172 de grame. La fel ca ceasurile precedente, are tehnologia Eco-Drive pentru energia solara. Este submersibil pana la 200 de metri. Acesta este ceasul ideal daca sunteti in cautarea unui ceas profesionist care ofera caracteristici excelente la un pret foarte scazut

 

 

Deja un comentario